Ravioly s ořechy a smetanovou omáčkouRavioly plněné sýrem v omáčce z gorgonzoly, smetany a ořechůČas přípravy: 25 min Počet porcí: 4 porce Kalorie: 726 / 1 porce Kalorie: 316 / 100 g Zobrazit podrobné nutriční hodnoty : |
|
Potřebujete potraviny: Ravioly plněné sýrem: 600 g Smetana: 200 ml Sýr gorgonzola: 100 g Ořechy vlašské: 30 g (nahrubo nasekané) Bazalka čerstvá: 2 polévkové lžíce (nasekaná) Sůl Pepř Potřebujete náčiní: Velký hrnec Kastrol |
Postup přípravy: Krok 1: Příprava omáčky: v kastrolu zahřejeme gorgonzolu a smícháme ji se smetanou. Přidáme nahrubo nasekané ořechy.Podle chuti osolíme a opepříme.Omáčku stáhneme z vařiče dříve než přijde do varu. Krok 2: Příprava těstovin: ve velkém hrnci uvaříme v ve vroucí osolené vodě ravioly dle návodu. Vodu scedíme a ravioly rozdělíme na talíře. Krok 3: Porce těstovin přelijeme omáčkou a posypeme čerstvou nasekanou bazalkou. |