Rybí polévka s paprikouVýživná a pikantní polévka s rybím masem vařeným ve vývaru a bílém víně, s kousky paprikyČas přípravy: 40 min Počet porcí: 4 porce Kalorie: 1099 / 1 porce Kalorie: 186 / 100 g Zobrazit podrobné nutriční hodnoty : |
|
Potřebujete potraviny: Cibule: 2 ks (nakrájená) Olej olivový: 4 polévkové lžíce Vývar zeleninový: 1 l Pepř: 10 ks (kuliček) Bobkový list: 3 ks Paprika: 500 g (všech barev, nakrájená na proužky) Víno bílé suché: 500 ml Filé rybí zmrazené: 600 g Potřebujete náčiní: Velký hrnec |
Postup přípravy: Krok 1: V hrnci na rozehřátém oleji orestujeme cibuli. Přidáme vývar a koření a asi 10 minut povaříme. Krok 2: Poté do polévky vložíme proužky papriky tří barev a mírně povaříme dalších 10 min. Krok 3: Přilijeme víno. Vložíme rybí maso nakrájené na kostky a polévku povaříme na velmi mírném stupni ještě ca. 2 minuty, přikryjeme pokličkou, a necháme asi 10 min "dojít". Bobkový list před podáváním vyjmeme. |