Salát z krevetLehký salát z krevet, avokáda, rajčat, limetky a cibuleČas přípravy: 30 min Počet porcí: 4 porce Kalorie: 261 / 1 porce Kalorie: 95 / 100 g Zobrazit podrobné nutriční hodnoty : |
|
Potřebujete potraviny: Krevety: 400 g (vařené, vyloupané) Avokádo: 2 ks (oloupané, nakrájené na kostky) Rajčata: 2 ks (nakrájená nadrobno) Cibule červená: 1 ks (nasekaná nadrobno) Limetky: 1 ks (nakrájená dužina) Česnek: 1 ks (1 stroužek utřený) Sůl Pepř Potřebujete náčiní: Mísa velká |
Postup přípravy: Krok 1: Uvařené a vyloupané krevety smícháme v míse se všemi přísadami, osolíme, opepříme a uložíme na hodinu do chladu. Krok 2: Salát podáváme vychlazený jako předkrm s plátky bílé veky. |