www.CelySvet.cz - recepty online, encyklopedie: pokojové rostliny, psi, kočky, státy
Zapečený losos s řeřichovou zálivkouFilety z lososa zapečené s rozmixovnou řeřichou, rajčaty, cibulí, česnekem a smetanouČas přípravy: 40 min Počet porcí: 4 porce Kalorie: 671 / 1 porce Kalorie: 131 / 100 g Potřebujete potraviny: Losos: 4 ks (filety) Rajčata : 2 ks (nakrájená na kolečka) Cibule : 2 ks (nasekaná) Smetana na vaření: 4 polévkové lžíce Olej olivový: 2 polévkové lžíce Česnek : 1 ks (2 stroužky utřené) Řeřicha: 1 ks (svazek, omytá, nasekaná) Sůl Pepř Potřebujete náčiní: Trouba Pekáč Kastrol Postup přípravy: Krok 1: Rybí filety zbavíme kůže a přemístíme na talíř. Potřeme je olejem, osolíme,opepříme, přiklopíme a vložíme na půl hodiny do lednice. Krok 2: Příprava zeleninové směsi: svazek řeřichy uvaříme, rozmixujeme s česnekem a trochou olivového oleje.Vmícháme cibuli a rajčata, osolíme, opepříme. Krok 3: Filety poklademe na vymaštěný pekáč,navršíme na ně zeleninovou zálivku a zalijeme 4 lžícemi smetany na vaření. Krok 4: Rybu pečeme asi 20 minut v předehřáté troubě a teplou podáváme nejlépe s vařeným bramborem. Všechny recepty online na www.CelySvet.cz : |