www.CelySvet.cz - recepty online, encyklopedie: pokojové rostliny, psi, kočky, státy
Rybí file s pomeranči a rukolouPorce osmažené bílé ryby v listovém salátu se zálivkou, obložené kousky pomerančeČas přípravy: 30 min Počet porcí: 2 porce Kalorie: 255 / 1 porce Kalorie: 56 / 100 g Potřebujete potraviny: Pomeranče: 2 ks (z 1 ks šťáva, druhý oloupaný nakrájený na tenké plátky) Rybí file: 300 g (2 plátky mražené bílé ryby) Salát rukola : 150 g (omyté listy) Ocet balsamikový: 2 polévkové lžíce Bazalka: 2 polévkové lžíce (nasekané lístky) Olej olivový: 1 polévková lžíce Máslo: 10 g (plátky) Sůl Pepř Potřebujete náčiní: Miska Pánev Postup přípravy: Krok 1: V misce smícháme ocet, sůl a špetku pepře a touto zálivkou pokapeme listy rukoly, které rozložíme na dva talíře. Krok 2: Porce ryby okořeníme pepřem a solí a na pánvi je na oleji osmažíme z obou stran dozlatova. Poté přeložíme na salát. Krok 3: Do pánve k vypečené šťávě nalijeme pomerančovou šťávu, vmícháme máslo, po chvíli vložíme plátky pomeranče a okořeníme bazalkou.Prohřátou omáčkou přelijeme porce ryby, které ještě ozdobíme bazalkou. Krok 4: Pokrm podáváme teplý, vhodnou přílohou je rýže. Všechny recepty online na www.CelySvet.cz : |