www.CelySvet.cz - recepty online, encyklopedie: pokojové rostliny, psi, kočky, státy
Ovocný salát s tvarohem a pistáciemiZdravý dezert z podzimního ovoce, ochuceného tvarohu a pistáciíČas přípravy: 15 min Počet porcí: 2 porce Kalorie: 587 / 1 porce Kalorie: 124 / 100 g Potřebujete potraviny: Švestky: 250 g (zralé, omyté, zbavené pecek, rozčtvrcené) Hroznové víno: 250 g (rozpůlené bobule, zbavené jader) Tvaroh plnotučný: 200 g Hrušky: 1 ks (bez jader, nakrájené na plátky) Mléko: 4 polévkové lžíce (plnotučné) Pistácie: 20 g (nasekané) Skořice: 1 kávová lžička Potřebujete náčiní: Talíř dezertní (2 ks) Miska Postup přípravy: Krok 1: V misce smícháme tvaroh s mlékem a skořicí. Krok 2: Ovoce upravíme na dezertní talířky a navršíme na ně ochucený tvaroh. Krok 3: Dezert posypeme nasekanými pistáciemi, případně opraženými nasekanými mandlemi a vychlazený podáváme. Všechny recepty online na www.CelySvet.cz : |